Offertförfrågan.

Fyll i formuläret nedan så utförligt du kan, så hör vi av oss med svar på din offertförfrågan så fort vi kan.

Skicka
Välj fil att ladda upp till Skyltias FTP-server.

Kategori

‹ Tillbaka till bloggen

Nu bär det av igen! Polardistans 2015


Vi fick äran i år igen att designa Polardistans dekal. Dessa dekaler får alla förare som ställer upp i att deltaga i Sveriges största renrasiga tävling som hålls i Särna varje år. Sträckorna är 300km och 160km och klasserna är slädhundsstil och nordisk stil. Alla fyra polarhundsraser är med, Siberian Husky, Alaskan Malamute, Grönlandshund och Samojed. Det är från många olika nationer som anmäler sig till denna tävling, Norge, Danmark, Italien, Nederländerna, Frankrike, Schweiz, Tyskland m.m.
www.polardistans.com
Till bloggen: polar-distans.bloggplatsen.se

  • Kommentera »

    Kom med i diskussionen. Lägg till en egen kommentar.

  • Klicka på Gilla-knappen för att dela med dig av inlägget på Facebook.

Lämna ett svar